INTENSIVKURS

SÅ HÄR FUNGERAR DET


Det är viktigt att du funderar på hur du vill lägga upp utbildningen, alla har olika önskemål och förutsättningar. Utbildningen planerar vi utifrån dina förutsättningar och möjilgheter. 

Det är bra om du har lite förkunskaper både teoretiskt och praktiskt. Praktiskt innebär att du kan växla, starta i backe samt backa utan problem. Har du inga förkunskaper i bilkörning blir kursen oftast längre. Det är därför bra om du har möjlighet att komma och ta en testlektion först så körläraren kan få en uppfattning om hur mycket som behövs och utifrån det planerar vi in din utbildning.

PLANERA


Tänk på att planera både det teoretiska och praktiska. Det ger dig goda förutsättningar för att så snabbt och enkelt som möjligt kunna ta ditt körkort.

KÖRKORTSTILLSTÅND


Det första du bör tänka på är att se till att du har ett giltigt körkortstillstånd. Körkortstillståndet söker du på www.transportstyrelsen.se/

SÄSONGER


Höst, vinter och tidig vår är en lugnare säsong. Under denna säsong är det lättare att komma igång snabbt.

PRISEXEMPEL


OBS! Detta är ett exempel! Totalsumman varierar utifrån exempelvis hur många körlektioner som behövs för att du ska gå igenom utbildningplanen.
Teorimaterial, datortester på skolan, internettester samt 10 st körlektioner 7 800 kr
5 st körlektioner 3 200 kr
Halkbana 1 900 kr
Riskettan 600 kr
Hyra av bil den dag du kör upp 600 kr
TOTALT 14 100 kr